Årsmöte på lördag – kommer du? Lena Israelsson kommer….

Så är det redan dags för årsmötet, sker enligt kallelsen nu på lördag 11/3 kl 14.00. Kallelsen skickades via mejl den 23/2. Hör av dig om du inte fått den.

Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar så bjuder föreningen på fika och föredrag.

Till årets möte kommer Lena Israelsson, som är en av Sveriges mest uppskattade trädgårdsprofiler. Hon är journalist och författare till en rad böcker, bland annat ”Handbok för köksträdgården” som ibland beskrivs som ”grönsaksodlarens bibel” 🙂 Hennes föredrag är på temat hur man skapar en produktiv, vacker och lättskött kolonilott. Lena har själv kolonilott och kommer att dela med sig av sina erfarenheter, goda råd och andra tips.

Lena tilldelades 2015 Gartnerfondens belöning med motiveringen:
”Lena har mycket stor kunskap om trädgårdsodling och genom en mängd trädgårdsböcker och otaliga artiklar har hon förmedlat sina bästa odlingsråd. Nyfikenhet är en av Lenas egenskaper som driver henne att hitta nya infallsvinklar. Envishet är en annan som gör att hon prövar sig fram till de mest lyckosamma odlingarna. Lena belönas för att hon med sin stora kunskap och inspiration i kombination gör oss klokare och ökar vår lust att själva stoppa fingrarna i myllan.”

Foto: Caroline Andersson

2 thoughts on “Årsmöte på lördag – kommer du? Lena Israelsson kommer….

    1. Hur kommer det sig att du missade detta? Har du haft svårt att hänga med i nyhetsflödet?
      Med risk för att strö salt i såren så måste jag berätta att det var ett både intressant och givande föredrag. Om jag hinner så kanske jag renskriver min anteckningar i ett referat….så fler som missade får ta del i alla fall.

Kommentera