Första arbetsdagen 2022

På lördag, den 7 maj, är det dags för årets första arbetsdag. Det finns fortfarande ett antal platser kvar så än är det inte för sent att anmäla sig. Anmäler dig gör du här via hemsidan. Observera att det finns utrymme för maximalt 25 personer varje arbetsdag. Som vanligt startar arbetsdagen 10.00 och avslutas 14.00.

Vi har förhoppningsvis lämnat pandemin bakom oss, och just nu är samhällets restriktioner borta. Vi kommer dock inte ännu att erbjuda bröd och pålägg för lunch. Däremot kommer lite gott fikabröd och så finnas.

Ta därför med er egen lunch till denna första arbetsdag!

I samband med arbetsdagen kommer vi även att elda, om nu vädret och eldningsrestriktioner inte hindrar oss. Under veckan går det därför bra att lämna brännbart material till eldningsplatsen (bredvid komposten).
OBS! Inget impregnerat material får lämnas.
Försök även att i förväg avlägsna metallbitar.

I samband med arbetsdagen kommande helg kommer även vattnet att sättas igång för säsongen. Dock kan vattnet åter komma att stängas av ifall temperaturen faller för lågt. Mer info kring vattensystemet finns i ett tidigare publicerat inlägg här på hemsidan.

 

Lämna ett svar