Vatten, Förråd och Maskinuthyrning

Sedan torsdag den 3/5 är vattnet på i vårt område, så nu finns vatten tillgängligt i våra kranar för att vattna frösådderna. Kom ihåg att ta med din vattennyckel från kranen så att den inte blir kvar och hamnar i obehörigas händer. Nycklar som upphittas i kranarna läggs i gavelförrådet.

På arbetsdagen den 5/5 sattes kodlåsen på våra gemensamma utrymmen, gavelförrådet, dasset och friggeboden (förrådet med skottkärror). Årets kod till dessa har meddelats i det informationsbrev som skickades ut tillsammans med kallelsen till årsmötet. Har du inte koden – hör av dig via mejlen.

Nu kan du även hyra våra maskiner. Dessa kan hyras ut av någon av oss i styrelsen m fl enligt listan som finns på våra anslagstavlor och även här på webbplatsen kan du se den om du loggar in. Är vi på plats så hänger en lapp med namn och lottnummer vid maskinförrådsdörren. Kom ihåg att ta med kontanter om du vill hyra någon maskin och helst jämna pengar.

Lämna ett svar