Dags att anmäla sig till arbetsdag

Det är redan snart dags för årets andra arbetsdag – den 29 maj – och det finns platser kvar för den som vill anmäla sig.

Det är också hög tid för alla som ännu inte har anmält sig till någon av årets arbetsdagar att göra det. Senast sista maj vill vi att alla har anmält sig till någon av dagarna. Det gör du enklast genom att logga in på hemsidan.

Vi är max 25 deltagare per arbetsdag, och väntar man för länge med att boka in sig riskerar man att inte få någon plats på höstens dagar och får betala en straffavgift i stället. Vi ser mycket hellre att vi fyller även vårens och sommarens tillfällen med tillräckligt många deltagare. Då hinner vi också med alla arbetsuppgifter som krävs för att hålla vårt kolonilottsområde trevligt och fint.

Det verkar gå åt rätt håll med smittspridningen nu, tack och lov. Men under arbetsdagarna är vi ändå noga med att hålla avstånd till varandra. Det finns handsprit och desinfektionsmedel tillgängligt. Tyvärr kan vi inte servera någon gemensam fika på grund av covid-19, så ta med egen matsäck.

Välkomna!

/Styrelsen

2 thoughts on “Dags att anmäla sig till arbetsdag

  1. Hej! Anmälde mig till arbetsfag 19/6 – för det stod att alla andra dagar var fulltecknade. Går det att byta till 29/5?
    Vänligen, Madeleine (lott 239 o 235)

Lämna ett svar